Flyttstäda med tokig tå.

Nu är mannen hemma! :) Det gillar vi starkt! Något vi inte gillar starkt däremot är att min enfaldigt fåniga tå gör att jag inte kan gå ordentligt.. Än mindre dansa. Dessutom har jag fullt upp med att planera musik, lekar, allsång inför Mammas och Mathias Bröllop som är snart, PLUS! Att mitt upp i allt flytta. Holy macaroni. Vilket innebär att jag inte kommer att vara med på säsongsstarten i Återsken. Känns riktigt trist.. Jaja, jag ska väl återgå till att rensa ur min garderob. Undrar vad för bomull och skit man kan hitta därinne mån tro? Tur att jag har en så fin kille som hjälper till! ;)
From Sarah With Love!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

http://www.brandos.se/hunter/original-tall-23499-black/a4246Här har jag hittat de fina stövlarna :) Jag ÄLSKAR dem. Hoppas på att det ska bli sådana där för-evigt-gummistövlar som jag har när jag ät åtti år och ränner runt i skogen uppe i Dalarna :)

Kram!

2010-08-26 @ 19:13:50
URL: http://voix.blogg.se/
Postat av: Ida

Jäkla nötter till fötter man har... min har blivit bättre och jag hoppas din också blir det!! Men klart det känns fortfarande, men det är ju bättre än då det var sämre. Eh.

2010-08-27 @ 13:36:52
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0