Decemberdröm året runt

Drömmer om det artistliv jag så gärna skulle vilja leva. Upp på stora scenen, höra basen högt i högtalarna, känna adrenalinet rusa och sedan bara köra gärnet.. Snälla Gud, snälla.

Julafton + Juldagen

Igår var det Julafton, och precis som alla andra år blev detta lika mysigt! Kan inte säga annat än att jag är toknöjd. Alla blev nöjda över sina julklappar, maten var god och underhållningen var på topp med inslag av twister och lite andra spel :D Jag fick så fina julklapper av min kära familj! Allt från slagborr (som varje kvinna ska ha!) till inredningsprylar. Av min älskade hälft fick jag ett kollage med massa bilder av oss genom åren som han så fint satt ihop själv! Och i slutet av boken låg två biljetter till Helen Sjöholms konsert i Uppsala den 2/8. IIH :D:D  Har jag inte världens bästa karl så säg? ;) Som sagt, inga klagomål på denna julafton heller!

Idag är det juldagen, som för mig innebär jobb. Kort sagt, inte så mycket mer. Adam är för närvarande hos sin pappa i Uppsala och firar lite "mini-jul" så vi tar väl en liten lugn kväll sen när vi båda har kommit hem. Inga absoluta problem för min del med tanke på hur trött jag är efter gårdagen. Jag kan lugnt säga att det ska bli skönt att inte göra så mycket mer ikväll :)

GOD JUL! :) En fullbokad dag

Har inte skrivit så mycket just därför att jag faktiskt haft saker att göra! Kort och gott.. men vilken dag! Först besök av moster och hennes familj på förmiddagen med lite kaffe och lussebullar, sedan ut i skogen och hugga julgran och sedan tillbaka in till stan för att äta middag med "The Norrby's"! Sjukt härlig dag men väldigt intensiv :) Jag har saknat att ha mycket saker att göra hela tiden, att vara fullbokad kan vara rätt så trevligt ibland.

Förmiddagen var som sagt jättemysig med besök av moster Ella, hennes man Pär och barnen Rasmus och Lina! Vi fick en liten trevlig inflyttningspresent också som jag bara tokälskar. Great I tell you! När folket började dra sig hemåt var det snabba ryck som gällde. För nu var det julgransjakt som stod näst på schemat! Vi hittade nog Sveriges sötaste lilla gran som nu pryder vår balkong eftersom vi inte ha fixat en julgransfot än ;) men det kommer! Det blev en stor samling människor som hade intagit sina platser i skogen. Hela Lindborgklanen, Skoglar plus mig och Adam. På slutet satt vi och myste framför en liten brasa som Anton, Paul och Per så fint hade gjort. En tradition som INTE ska brytas ;) Efter det. Snabbt iväg in till stan igen för att äta middag tillsammans med paret Norrby. Viola och Janne! Som bjöd på en tokgod middag i form av laxgratäng med lime! Mumma ;D plus lite glögg och härligt "all-prat", alltså prat om absolut allting, inget nämnt och inget glömt. Mycket samtalsämnen hann vi med! Sedan följde de med oss på promenaden hem och fick se hur vi bor :)

Underbar dag om ni frågar mig! Som sagt, gillar att ha olika saker att göra under dagen! Mycket saker! Sedan får jag ju faktiskt inte glömma att TV:n står på nonstop nu när det är skidsäsong ;) I alla fall när vi är hemma. 

Nu ska jag nog ta mig lite te! 
I-landsproblem

BLÄ! Låter som en kråka och vill inget annat än sjunga (bra) just nu. Har varit sjuk i nästan 1 1/2 vecka nu och för alla som känner mig inträffar detta högst en gång om året, så därför känner man sig extra risig. Ikväll är det Återskenövning och jag hoppas att, vad än för kråka som sitter i halsen, att den flyger iväg illa kvickt! Jag blir så deppig om jag inte får öva sång minst en gång om dagen och dessutom lite gramse på mig själv eftersom jag känner att jag missar så mycket. Jaja, ilandsproblem. I know. 

Nu kommer mannen i huset snart hem och då blir det nog dags för lite middag i form av gårdagens lyxmat. En sådan matlåda har jag absolut inga problem med! 
Hemma igen

Nu är jag hemma igen, eller egentligen har jag varit hemma sedan i lördags men jag har inte fått för mig att skriva förrän nu. Jag saknar redan luften, lugnet och naturen plus mina underbara morföräldrar. Jag har utan tvekan de bästa! Synd att de bor så långt borta. Dock kommer de ner hit snart, redan i januari faktiskt och ska hjälpa mamma och Mathias att flytta samt renovera nya lägenheten. Härligt I tell you!
Mycket har vi hunnit göra uppe i Västerbotten. Kolla in stadens fina inredningbutiker, rastat hund (moster Maria har införskaffat sig världens gulligaste valp vid namn Max!) fikat i mängder på trevliga gamla cafén, kollat på skidtävlingar, pratat om allt! <3, träffat vilda rudolfrenar och åkt runt i bygden där mormor & morfar bodde när vi var små. Renström. Där firade många härliga jular och långa sommarlov. Vi tog oss även förbi "Farmorsstugan", morfars gamla jobb i gruvan, och lite övriga ställen :) Summa sumarum så har veckan varit helt fantastisk och en del av mig skulle gärna flytta tillbaka till sina rötter där uppe i det norra. På något underligt sätt blir man som mer sig själv.. Något att fundera på! En musikalskola finns ju där så.. why not?

För att återgå till livet i Enköping så har jag precis avnjutit en god middag i form av ratatouillepasta, husets vatten och en trevlig karl. Härlig kombo! Så nu är det bara att ta med sig rumpan till soffan och dricka lite te. Kanske smaska på en lussebulle? Jotack.  Lilla Max (9 månader)

Jag och lillkusinen Tilda

Kommer att införskaffas snarast..


Det sötaste Café't i hela Skellefte! "Lilla Mari"RSS 2.0