Hej vintervita Västerbotten!

.. och hejdå till det, för en gångs skull, vintervita Uppland! Nu åker jag och mannen iväg till mina kära morföräldrar i Skellefteå så bloggen kommer att ligga på is ett tag ;) hihi.

Hejsålänge!



Julbakning x2

Igår bjöd dagen på julbakning hos mina föräldrar! Kalasmysigt med julmusik, pepparkakor, lussebullar, julgröt och en titt på filmen "Tomten är far till alla barnen" ;) Polarn och pyret (Familjens egna lussekatter) var ytterst nöjda de med! Och idag har jag och Adam bakat even more! Chokladkola(knäck) som nu står och gottar till sig i kylen. Jag tror vi kommer kunna bjuda på fika fram till slutet på Januari med all den här bakningen haha! Och senare ikväll, för att vika av från allt julstök, ska vi käka Tacos till middag. Riktigt passande om ni frågar mig!

Tidigare idag var det dessutom adventsgudstjänst dagen till ära och 10-11 pers ur Återseken, även jag själv inräknad, var där och spred lite julglädje i form av julsånger :) Nu ska jag ta och börja packa för nu åker jag och Adam bort en vecka till mina kära morföräldrar i underbara västerbotten! Massa snö, rudolf-renar och röda näsor ;) Ja, bättre kan det inte bli än att få spendera första veckan i december där uppe. Hmm.. Jag tror jag måste ut och handla först till middagen ikväll. Så blir det när man kommer på vad man ska äta helt spontant. Packningen får helt enkelt vänta till senare :)








Kurt Hjärta Kotten

Har spenderat kvällen/eftermiddagen med en av mina närmsta vänner, Isabelle Wassler. Så fantastiskt mysig människa! I tell you! Även om det har gått ett tag sedan vi sågs så finns det alltid saker att prata om och ingenting blir någonsin tråkigt eller disträ<3 Jag har saknat oss men med sådan humor, härliga skratt och stark vänskap så försvinner vi inte i första taget. Kotten och Kurt, alltid :)
Love you tjejen!


Kurt <3 Kotten

Återsken

Jag älskar Återsken! Punkt ;)



Köp biljetter till vår julkonsert föresten!
16/12 kl.19.30

Dancing In The Minefields

Well I was 19 you were 21
The year we got engaged
Everyone said we were much to young
But we did it anyway
We got the rings for 40 each from a pawnshop down the road
We said our vows and took the leap now 15 years ago 

We went dancing in the minefields
We went sailing in the storm
And it was harder than we dreamed
But I believe that’s what the promise is for

Well ‘I do’ are the two most famous last words
The beginning of the end
But to lose your life for another I’ve heard is a good place to begin
Cause the only way to find your life is to lay your own life down
And I believe it’s an easy price for the life that we have found 

And we’re dancing in the minefields
We’re sailing in the storm
This is harder than we dreamed
But I believe that’s what the promise is for
That’s what the promise is for

So when I lose my way, find me
When I lose loves chains, bind me
At the end of all my faith
to the end of all my days
when I forget my name, remind me

Cause we bear the light of the son of man
So there’s nothing left to fear
So I’ll walk with you in the shadow lands
Till the shadows disappear
Cause he promised not to leave us
And his promises are true
So in the face of all this chaos baby
I can dance with you 

So lets go dancing in the minefields
Lets go sailing in the storms
Oh lets go dancing in the minefields
And kicking down the doors
Oh lets go dancing in the minefields
And sailing in the storms
Oh this is harder than we dreamed
But I believe that’s what the promise is for
That’s what the promise is for


http://www.youtube.com/watch?v=NtTa81LyuQM (Andrew Peterson)

Onödigt vetande

Snott från Thessan Knutsson :)

4 TV-program jag ser:
1. Scrubs
2. Vänner
3. According to Jim
4. Top Model

4 saker jag gjort idag:
1. Träffat pappa och fikat :) <3
2. Träffat mamma och druckit te <3
3. Varit på apoteket och handlat förbandsmaterial till Adam
4. Ska börja fredagsmysa!

4 saker jag längtar efter:
1. Julafton! <3
2. 1:a Advent
3. Resan till mormor och morfar
4. Återskenshowerna/konserterna 


4 saker på önskelistan:
1. Träningsgrejor
2. PENGAR
3. Kläder
4. Inredningsprylar


Lyckorus och bjällerklang

Ja, se det snöar! Och gud hjälpe om det slutar! :O Idag kommer dagen bestå av en lite julstädning, vinterpromenad i det vita guldet utanför och kanske ta en tripp och köpa lite glögg. Vill dessutom utöka julutbudet vi har hemma i form av vardagsrumsgardiner, sovrumsgardiner, julduk och övrigt pyssel :D OH, let's go nuts :D! haha. Just nu är allting ett ständigt lyckorus av bjällerklang!


Nu ska det duschas!


Love :*






2 år och 10 månader



Du är min prins
<3

Solig söndag i november

Har precis varit ute och hurtpromenerat/sprungit/joggat i 1 tim & 15 min, och det känns så skönt! För det första så kan du inte be om ett bättre väder just nu och för det andra så mår du så enormt bra efteråt. Iallafall jag! Alla spänningar och jobbiga funderingar släpper och jag får vara helt lugn ett tag innan livet hinner ikapp mig igen, så som det brukar. Skrev ett mail till pappa igår och frågade om vi kanske skulle ta en fika någon dag, det var så länge sedan vi gjorde något sånt bara han och jag. 6 år sedan om jag inte är helt ute och cyklar. Fick precis det svaret jag ville ha så det var trevligt :)
Nu ska jag väl ta och duscha och sen få i mig lite lunch. Jag tror att det ska finnas kvar lite trattkantarellsoppa som jag och Adam lagade häromdagen, mummaa!


Promenad i vinterfrost

Har spenderat eftermiddagen med Louise idag! Hur trevligt som helst :) Har ju inte träffat kvinnan på år och dar känns det som eftersom hon numera är Stockholmsbrutta och jag fortfarande är kvar i Enköping. Det blir, med andra ord, svårt att få tid att göra det man har gjort tillsammans tidigare när plugg och pojkvänner tar så mycket av ens tid. Men idag fick vi både till en långpromenad, kaffe med bulle och en massa skitsnack! Skönt att bara sitta och babbla om allt och ingenting! 
Nu är jag återigen ensam här hemma i lägenheten, men en REN lägenhet ;) Jag har faktiskt varit riktigt duktig och gjort en ganska grundlig städning häromkring! Den förrädiska disken står kvar dock.. Borde verkligen göra något åt den men min kropp och själ säger nej. Jaja, det är bara att bita ihop och göra't!

Ljuva 50-tal

Igår var det fest! Alla Återskenare var samlade i sann 50-tals-anda! Mycket god mat, tävlingar och många skratt :) Jag var nog mer utklädd till 40-talare men det funkade bra ändå ;) Adam var fotograf för kvällen så bilder så bilder kommer för de som vill se! Min inspiration till "looken" blev karaktären Allie i "The Notebook" ;)



Vi minns vackra september


En av familjebilderna från bröllopet <3
(Adam, jag, mamma, Mathias & Anna)

Om det är ledset - ÄLSKA DET

Jag kunde inte ha mer tråkigt nu tror jag. Det är så trist så att jag nästan, notera nästan, tar mig an disken. Men nu ska vi inte skoja till det allt för mycket! Den lär nog inte bli diskad ikväll i alla fall. Ja, hur har dagen varit? Den har varit rätt bra förutom de sista timmarna på eftermiddagen. Runt 12 -snåret tog jag och Cecilia en liten promenix på stan och en vända till Växriket där jag köpte en grymt söt och lite småkul tavla ;) Och nu sitter jag och väntar med Winnerbäck ljudandes i högtalarna på att Adam ska komma hem. Han har ju slutat jobba som skolfotograf för säsongen och gått tillbaka till jobbet på "The Studio" i Västerås. Jobbtiderna är lite mer dryga där än de härliga 9-5 jobben. Men det är väl så det är när du är student. Jag är dock glad att jag får tid att sakna lite, för det påminner dig om vad du egentligen saknar när det inte är hemma :)

Kan det föresten inte börja snöa snart? Lite grann i alla fall.

52 dagar kvar till julafton



Den mysiga tavlan jag köpte på Växriket



Spelningar och julförberedelser

Nu har det spelats mycket! :) Men jag älskar när det är mycket på musik/sångfronten. Sjöng tillsammans med Ida för några veckor sedan på ett "idrottskonvent/möte", riktigt trevligt! Och i fredags var jag och resten av Återsken i Breds kyrka och sjöng. Och i lördags var jag solist när Västerledskyrkan hade kvällskonsert. Det var supermysigt! Massa ljus överallt, brasset spelade och jag hade en grymt härlig pianist. Det kunde inte ha blivit bättre :) 

Det är skönt att få sådana uppdrag inom musik. På något sätt glöms resten av problemen bort och jag får bara vara ett med musiken ett tag, det är en härlig avkoppling från resten av livet. Det tar ju självfallet tid att repa in allt material till dessa konserter men jag gör hellre det än något annat! :)

För övrigt så har jag handlat in de första två julklapparna till lillasyster och mamma, som nu ligger inslagna och färdiga där vi så småningom ska ställa granen. Sen har jag shoppat mer julpynt och inredningsgrejor till lägenheten, självfallet. Nu fattas det bara att det börjar snöa och så är lyckan är gjord ;) Nu ska jag diska och sen bär det av till jobbet!
FromSarahWithLove






RSS 2.0