I'm dreaming of a white christmas

Ja juste! Nu har det börjat snöa, inte mycket men ett litet underbart vitt täcke har ändå lagt sig över Enköping. Adam väckte mig i morse innan han skulle iväg till jobbet och fota småbarn och sa att om jag tittade ut skulle jag bli glad. Och nog hade han rätt alltid! Snö gör mig lycklig, så är det bara!

I och med snön har jag fått städfeber. Jag vill ha det så mysigt nu när det är så härligt vitt och gosigt utomhus! Kan knappt bärga mig tills jag får ta fram allt julpyssel och "Go nuts" i lägenheten! Så småningom ska vi väl dra oss ut i skogen också och hugga oss vår alldelens egna julgran :) Har småsnattrat med en god vän till mig, Cecilia, som föresten är en lika stor julfantast som jag om att dra oss iväg till huvudstaden och gå in i lite mysiga butiker och handla julgrejor! ÅH! Kan knappt vänta!

Har föresten köpt ett par kalassöta vita vinterskor från ecco som just nu är sprejade och väntar på att bli torkade på balkongen. Ska inviga dessa darlingar när jag går iväg på sånglektion vid halv 12 ;). Det spritter nästan i fingrarna, att efter detta, köpa en vinterjacka som jag har kollat in på Intersport. Vi får se hur det blir!

Nej, nu gott folk ska jag fortsätta min städvända här hemma :)


Fast då blir det antingen en vit eller turkos ;)


Den negativa sidan av envishet

Inre matkris med me myself and I.. kul kul.. Jag hatar att jag är så tjurig och envis ibland.

Jobb och 65 dagar kvar till Julafton

Ibland blir jag bara så frustrerad över livet. Leva ska vara något positivt, inte hur bäst du klarar dig utan att tappa livslusten totalt. Dessvärre kretsar mycket av tiden och hur vi lever runt våra jobb. Folk brukar ha en tendens att fråga vad du jobbar med så fort de har hälsat:

- Hej! Jag heter Tudor.
- Hej Tudor jag heter Lisa och vad jobbar du med?
(Stick och brinn Lisa!!!)


BAAH! Som att jag skulle kunna placera en människa in i ett fack beroende på vad de gör? Eller inte gör?! En människa som inte jobbar kan väl ha precis lika mycket framtidsutsikter som en annan. Eller någon som kämpar på ett jobb de inte trivs med men tjänar massvis med pengar? Eller någon som kämpar på ett jobb utan utdelning i utveckling.

Just nu känns det inte så bra på mitt jobb. Jag måste ta bort tider för jämnan för att kunna pyssla med studier och musiken, som idag är lite ströjobb, och som jag hoppas kan bli mitt heltidsjobb framöver. Ibland vet man inte vad man ska vara tacksam över, just idag är en sådan dag. Har däremot messat lite med fröken Berg a.k.a Ida så det känns lite bättre nu i alla fall <3

För övrigt så har jag och Adam varit och motionssimmat idag. Som vilket annat pensionärspar som helst! ;) Förutom det så snöar det och sådant gör alltid Sarah glad för det visar, ännu tydligare, att det snart är det jul. 65 dagar kvar till julafton för att vara exakt!





Det var en gång en torsdag

Idag har jag varit produktiv, igen ;) Städat, handlat (det känns som dagsgöra!) repat med Ida inför spelningen imorn i Uppsala. Känns skoj! Något som var mindre roligt var att kursen som jag skulle på under fredag och lördag blev inställd eftersom kursledaren blev sjuk. No singing for me, med andra ord. Tur att jag har spelningen på kvällen, det väger upp lite grann i alla fall. 

Som alla andra torsdagskvällar är det Återskenövning och denna gång var inget undantag. Vi övade tillsammans med "Skrik-bandet" till skrikmässan nu på söndag. Träffade min kära vän David som jag inte har sett på länge och snackade lite med honom. Det är fascinerande vilken skillnad det kan vara på att prata med killar och tjejer. Av någon anledning funkar jag, för det mesta, väldigt bra ihop med killar och kanske inte alltid lika bra när det kommer till tjejer. Generalisering men endock. Inte alla självfallet, eftersom människor är olika men ändå. Jag tror det är därför att tjejer oftast lägger så mycket undertoner i de saker de menar. Med killar är det mer; Jag är sur/arg/irriterad och jag säger det rakt ut. Inte lika komplicerat. Som sagt, återigen en generalisering. Detta gäller absolut inte alla. Anywho, jag och David bestämde lite hipp som happ att spela tillsammans innan han åker bort. Jag tror snubben rent av skulle dra till Sri Lanka eller vad han sa! Spännande va?

Nu ska jag återgå till.. Oh, holy moly! Jag borde sova xD Tänkte precis skriva att jag skulle återgå till att nöta scrubsavsnitt men det får väl vänta till imorn.

Nattinatti!

WhatSarahSaid



Höstporträtt

Sorryknorry! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Anywho, här kommer några porträttbilder från i söndags då jag och Adam var ute och fotade!

































Aldrig på en söndag

Idag har jag hunnit med en hel del. Var uppe i ottan och körde ner till gamla "hemma" och matade kissarna. Gissa om jag var trött! Men katterna var riktigt nöjda så det kändes ändå värt det ;) När jag kom hem blev det ett stycke vetekudde på ryggen och sedan raka vägen i säng! Inte ska man gå upp så tidigt i onödan på en söndag! Aldrig på en söndag. När klockan hade gjort sig påmind både en och två gånger var det dags att gå upp och käka frukost samt städa lite granna. 

Sedan blev det dags för en liten träningsvända. En "hurtpromenad" så att säga. Idag blev det kanske inte en lika lång vända med tanke på min rygg som fortfarande är jobbig och gör ont. Men 1,5 timme fick vi till åtminstone! Nu på eftermiddagen har vi dock bara slöat. Vi vaktade och myste med katter tills mamma och Mathias kom hem från Söderhamn för att sedan ta oss hem och göra oss en välförtjänt middag i form av tacos. Mycket mumma!

Kvällen har mest bestått av jobb på varsitt håll. Adam har fått fotojobb och hemuppgifter från skolfotojobbet och jag har fått ytterligare sångjobb och arbetar med att skriva klart resten av materialet till studioinspelningen av demon, som går av stapeln den 5-7 november. Man vill ju bli nöjd så det är ingen "walk in the park" direkt om man säger så. Däremot trivs jag med att skriva låtar. Grejen av att få ner tankar och funderingar i musik och text och kunna dela erfarenheter genom det är prilly najs! Förhoppningsvis kommer folk att tycka att det är bra ;) Nu ska jag nog se ett avsnitt av scrubs och drömma mig bort i filmens värld. Tystnad..and.. ACTION!

WhatSarahSaid

Längtan efter scenen!


Ge mig en scen någon!! NU!


Utflykt

Idag har jag och karl'n varit i Uppsala och unnat oss lite tid tillsammans! Definitivt något som behövs ibland :) Vi lånade bil av mamma och Mathias, som för närvarande befinner sig i stugan i Söderhamn, och sen bar det iväg! Gick lite på stan och jag köpte mig ett par snajsiga gummistövlar! STORT PLUS, eftersom jag aldrig hittar några som sitter bra på min fot. För att vara ärlig så hittar jag nästa aldrig skor som sitter bra på min fot. Tunna och långa är de.. suck. Hursom så gick det bra :) och Adam hittade en snygg "Hoody" så han var nöjd han med. Sedan gick vi till resturangen Cupido och käkade lite lunch, mumma! Och efter det fick jag en liten present! Min man är bra härlig. Jag har ju haft ont i ryggen i drygt 2,5 år vilket har inneburit att jag fått svårt att göra de saker jag brukar, så han köpte en vetekudde! Inte för att problemen försvinner men det är ju så underbart skönt! Puss på dig darling! En lycklig tjej blev jag, indeed!

Vi tänkte sedan att, nu när vi ändå är i Uppsala så ska vi ta oss en sväng förbi Herr och Fru Brandt (a.k.a Adams mormor och morfar) Det blev ett riktigt mysigt besök med hundrastning, kaffe, kex med ost och mycket skratt!

När vi väl var hemma i Enköping tog vi oss en vända hem till mamma och matade och gosade lite katter:) för att sedan handla kvällsmat, som jag känner doftar alldelens ljuvligt utifrån köket!
Ja, Nu sitter jag här med min vetekudde, har dukat och faktiskt anmält mig till både kurser och utbildningar ;) Nu jag jag på G. Äntligen! Det känns som om jag bara har stått still rent utbildningsmässigt sen jag slutade gymnasiet, vilket i och för sig bara är ett år sedan men jag blir rastlös ändå! Så stort plus för det med. Nu ska jag och mannen äta :)



From Sarah With Love






Btw, det är Adams tumme i bilden till vänster :P






En spelning till! Sådant gillar vi!

Har precis fått reda på att jag och Ida ska spela i Uppsala, najs! Det känns skönt att få göra någonting som man faktiskt vill göra. Ryggen och tån värker och gör ont som vanligt, man undrar när all denna smärta ska gå över? Imorn åker jag och Adam till Uppsala för att ha lite "rå-om-varandra-tid" det behöver man ibland. Vardagen kan bli riktigt äckligt vardaglig ibland, så det ska bli riktigt mysigt :) Ska försöka ta mig ut en stund nu och röra på mig, så mycket som ryggen orkar i alla fall! Adam är en sådan gentleman så han följer självklart med för att göra frugan glad ;) 





Kattgos på Sankt Larsgatan

Idag blev en helt fullspäckad dag. Har träffat mamma och hjälpt henne att handla, eller ja, snarare bära ;). Kört skräp och handlat lite själv. Funderar på om jag ska ta mig an min största fiende också.. DISKEN! uuh. Har ingen vidare lust kan jag säga. Dessutom har jag lånat familjens två små pälsklingar för kvällen/natten. Adam har ingen aning om att de är här så det blir nog en trevlig överraskning eftersom han är en sådan kattälskare. Så ikväll blir det, med andra ord, en massa kattgos! Sen blev det en promenad ute i den vackra höstnaturen. Jag bara ÄLSKAR denna årstid! Färgerna gör mig alldelens glad inombords! Och äntligen får man börja använda mössor, vantar och varma kläder, vilket är helt och hållet jag! Påpälsad i hundraåttio ;)











Höstmys i Uppsala











Idag åkte jag, syrran och Adam och hälsade på hemma i Uppsala :) Trevligt! Massa studsmattehopp, fotbollsspelande samt Tv-spelade ;)

RSS 2.0