"Det smartaste jag gjort"

Är hemma efter vad som blev en hel repdag. Dök väl upp hos Ida vid 20 över 1 och kom hem runt 7? och "repet" i sig tog väl totalt en halvtimme, resten prat. You do the math! Sån matte gillar jag. Det blev, som Ida beskrev, prat om allt mellan himmel och jord. Jag tror inte det uteblev ett enda möjligt samtalsämne! Allt blev rannsakat. Till och med så mycket att vi glömde äta, ja så kan det gå! Mycket trevligt var det i alla fall.

Jag kan fundera på hur mycket vi människor egentligen döljer. Hur mycket som har trasat sönder oss som vi gömmer under olika typer av fasader och hur vi tillslut själva glömmer hur händelsen har gjort oss trasiga. Det är inte förränn vid riktigt djupa samtal som det faktiskt kommer upp till ytan vi märker hur mycket som ligger och pyr i oss. I alla fall för mig. Jag upptäckte det strax efter att jag kommit hem från Ida hur lätt jag kände mig, och inte viktmässigt. Det är så mycket som vi människor skjuter bort och när det väl kommer fram och du hör dina ord så förstår du med ens att det, trots att du inte märkt det, att det har ätit sig lite inifrån. Intressant att tänka lite utanför lådan ibland. Tack för idag föresten Ida! :) 


Ja, sen kickade verkligheten in och det första jag såg när jag öppnade dörren var, först karln, och sen de underbara golven! WOHO! Supersnyggt och nu sitter jag här med en härlig känsla i maggropen. Nu känns det verkligen som om att det kommer att kännas åtminstone lite hemma. Adam gör självklart allting så mycket enklare också. Bo Kaspers Orkester har skrivit en låt som heter "Det smartaste jag gjort". Att ta det beslut som jag har hittills om oss, är nog bland det smartaste jag gjort.

En saligt blandad röra

Nu blir det nog inte världens längsta inlägg. Ibland behöver man bara en ursäkt för att få "skriva av sig" lite. Mycket att göra är väl egentligen en underdrift så EGENTLIGEN, har jag inte tid med det här heller.. men men. Ska öva bröllopssånger, redigera, lyssna in nytt matrial, fixa barnlekar, flyttstäda, ladda ner bakgrunder och allt detta ikväll.
Just det! Och imorn är det spelning i Västerås igen och denna gången, hör och häpna, blir det faktiskt på Zigmatorget ;) Det blir jag och Ida som sjunger efter som Therese verkar ha dragit på sig storsjukan + graviditetskrämpor. Stackare :/ Så jag och Ida får göra så gott vi kan själva, men det blir nog kanon tror jag!
Borde nog ta och börja rulla upp snart..

Nu har Hsb äntligen fixat golven! :D Har inte sett det själv än så jag kanske ska väl vara försiktig med att hurra, men de är på G i alla fall och förhoppningsvis så blir det tokbra! 

Sen hade jag i lördags en jättetrevlig kväll med mina ensemblebrudar, alla utom Moa dessvärre men hon verkar krya på sig så då får hon följa med nästa gång. Vi planerar mycket inför hösten och vintern. Spela i kyrkor, hon pensionärer m.m. Jag känner mig som Karl Bertil Jonsson! En vänlig välgörare ^^, som till och med får sniffa på glöggen! Sånt är trevligt! Förhoppningsvis får vi tid allihopa och ses lite oftare nu när de flesta befinner sig inom samma region.
Detta är en liten spontaninspelning från i lördags som Cecilia har satt ihop. För att vara lite småförkylda hela bunten tycker jag att det låter bra :)


http://www.youtube.com/watch?v=Sv4N1qY9hGs&feature=player_embedded
Flyttstäda med tokig tå.

Nu är mannen hemma! :) Det gillar vi starkt! Något vi inte gillar starkt däremot är att min enfaldigt fåniga tå gör att jag inte kan gå ordentligt.. Än mindre dansa. Dessutom har jag fullt upp med att planera musik, lekar, allsång inför Mammas och Mathias Bröllop som är snart, PLUS! Att mitt upp i allt flytta. Holy macaroni. Vilket innebär att jag inte kommer att vara med på säsongsstarten i Återsken. Känns riktigt trist.. Jaja, jag ska väl återgå till att rensa ur min garderob. Undrar vad för bomull och skit man kan hitta därinne mån tro? Tur att jag har en så fin kille som hjälper till! ;)
From Sarah With Love!

Delegationen, oppositionen, alliansen? Spelning!

NU är jag hemma. PUH! Spelat för halva västern vilket inkluderar Mona Sahlin, Lars Ohly och Maria Wetterstrand. Det är lite svårt när folk frågar oss vad vi "heter", alltså vad vi kallar oss. Ida kom på det finurliga namnet "The Snörvels" och visst snörvlade vi för fullt ;) Det var länge sedan jag var på en spelning som var så icke förberedd! Utljudet var bara det som användes i princip och inte en monitor så långt ögat, eller hörsel nådde. Hursom kickade vi ass och var riktigt duktiga när vi väl fått fason på det ljud som gick att göra nått med. Fick charma vaktmästarn ;D haha.

Det roligaste var när vi väl skulle gå därifrån
Någon snubbe - Ni måste stänga av mickarna, ni hörs ut! 
Ida - Men vi har inga mickar.
Någon snubbe - Men ni hörs ut!
Ida: - ...men vi HAR inga mickar!


Det var ju inte som att han brydde sig om att (om vi nu hade haft på oss någon mick) att vi tänkte traska iväg med den, som kostar några tusen. Nej, det var ljudet han brydde sig om och inget annat. Det var säkert vaktis som glömt att slå av den.
När det var slut kom vi fram till det väldigt beslutet att stanna på Max och köpa en burgare + kaffe. Välförtjänt tyckte jag!
När jag kom hem däremot slog det mig som en boxboll att jag inte hittade mina glasögon och huvudet hade redan börjat dunka. Som tur var hittade jag dem efter en 20 minuters letande. Var lite orolig ett tag att de hade blivit bortförda av vänstern, men den oron kan jag släppa nu. Det går inte så bra när man ska leta efter något man knappt ser :/.
För övrig en riktigt tokrolig dag! Tack igen Ida och Therese. Hoppas lite på den 1:a ändå ;)"Allt går med Guds hjälp och en tandborste"

Jag skulle vilja hävda att man skriver som bäst och tänker som klarast när det är natt/kväll. Hade jag inte varit så mörkrädd hade jag gärna tagit en sväng ut i skogen och bara beundra naturen och helst nu när det börjar närma sig höst. När luften är som fylld med ett kyligt sting som får allt att bli tydligt och levande. Jag är lite egen på det sättet, att mina vårkänslor sätter in på hösten. Jag känner mig aldrig så levande och lycklig som när alla löv byter nyanser och färg och luften fylls av det där "stinget", och för att inte tala om att man äntligen kan få klä sig i koftor och kanske en halsduk? Som sagt hösten är mycket speciell.
Men för tillfället syns inga rostigt färgade blad eller uppfriskande luft. Faktiskt så är det ganska "kvaft" här där jag sitter och skriver ;)

Tänker också på min kära karl som just nu befinner sig i Karlshamn för att lära sig om det nya jobbet han kommer få i höst som skolfotograf. Tydligen så sparar det inte alls på krutet var gällande "flåd" och lyx. Kul för honom i alla fall! :) Han kommer hem på onsdag och så småningom ska jag väl börja flytta mina grejor upp till hans lya eftersom det, om några veckor, kommer att bli mitt nya hem. Jag är riktigt förväntansfull kan jag säga! Det känns verkligen som om det är ett genomtänkt beslut, även om vi har grunnat fram och tillbaka på det ett tag. Men fasen, har man varit ett par i 2 år och 8 månader kanske det är dags att "steppa upp"! Ta förhållandet till en ny nivå liksom, ja ni fattar. Jag tycker att det är härligt att kunna ge av sig själv 110 % till någon man älskar och jag kan knappt bärga mig till att få bo tillsammans med, vad jag nästan helt säkert skulle kunna säga är min själsfrände. Just nu står hela livet framför fötterna och det är bara att börja gå. Det är som min kära mor brukar säga (En fruktansvärt vis kvinna må jag säga!)

"Allt går med Guds hjälp och en tandborste".THE picture skulle man kunna säga ;)
7 januari 2008 sen har det bara gått framåt.. :)


Inspirationens källa

Sitter och övar lite bröllopslåtar och lyssnar på för tillfället på Peter Gabriels In your eyes. 
Sen har jag, Ida och Thessan blivit erbjudna en spelning i Västerås på Zigmatorget. Ungefär en liknande spelning som jag och Thessan gjorde förra året då Mona Sahlin skulle prata om Europavalet. Nu är det ganska mycket same thing. Bundisen Mona kommer dit och ska prata igen :P och vi i vår Återskentrio ska väl vara ett förband till henne om man kan beskriva det så? Hursom, kul ska det bli! Så de låtarna är nog dags att börja öva på också.

Sen har jag för övrigt skrivit en egen låt till. Inspirationen var tragisk men jag tror verkligen att den musik kan ha ett helande i sig förhoppningsvis. Som några av er kanske vet så går jag in i studion och spelar in lite nytt matrial (DET VAR PÅ TIDEN!) Jag har varit ganska lat. Men nu känns det som om jag har hämtat nytt vatten från inspirationens källa, om man nu ska vara poetisk, och fått en nystart! Och med hjälp av min fantastiska studiotekniker Zeke kommer nog allt gå som en dans! Jag hoppas att det matrial som kommer, blir något givande för de flesta:)

Lilla storasyster

"Jag har så mycket att göra och alldelens för lite tid att hinna med de sakerna". Detta påminner verkligen om temat vi hade på barnlägret i början av sommaren, där jag och Malin skulle skriva morgondraman till barnen och första dagen handlade om att dela livet. Karaktärerna hette "Tjorven (jag) och Knorven (Malin), ja, så går det när man inte har någon fantasi och alldelens för mycket annat att tänka på, ren översättning, en heel barnkonferens. Men så blev det i alla fall. Vi spelade två vänner som inte hade sett varandra på ett ta p.g.a att de alltid hade så mycket att göra. Och det slog mig alldelens nu, när jag sitter och planerar för att träffa två av mina nära vänner, att det finns så mycket som jag vill hinna med och det finns så många människor jag vill hinna träffa och spendera kvalitetstid med men i dagens samhälle verkar är även det sociala livet ha blivit schemalagt och måste planeras. Ja, hej och hå säger jag bara. Ibland önskar man nästan att man kunde dela på sig, åtminstone lite!

För övrigt så har jag spenderat lite mer planerad kvalitetstid med mina bröder samt pappa och familj. Både Jonathan och David växer så det knakar och jag känner mig verkligen, bildligt talat, som lilla storasyster. Jag antar att detta inte är i närheten så liten som jag kommer känna mig när de blir tonåringar, vilket inte är allt för långt kvar. Själv är man kvar i samma längd som man var i grundskolan i princip. Men no hard feelings, jag trivs här nere! ;) Nu ska jag äta! Har inte käkat sen frukost så jag är lite mör nu kan jag erkänna. 

From Sarah with love RSS 2.0